Mandje
iconmonstr-instagram-11-32
iconmonstr-facebook-1-32

BAUMCLINIC 100% BIOLOGISCH KATOEN!

Weet jij wat er in jouw tampon zit?

Ga voor je eigen gemoedsrust alleen voor tampons gemaakt van 100% biologisch katoen. Onze producten zijn gemaakt van uitsluitend gecertificeerd biologisch katoen. Er worden geen chloor, plastic, kleurstoffen, geurstoffen of chemische additieven toegevoegd!

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

In je leven gebruik zo’n 11.000 tampons of maandverbandjes en de meeste van die producten bestaan voor 90% uit kunststoffen. Onze tampons bestaan voor 100% uit katoen! Wist je trouwens dat katoen één van de meest bespoten gewassen ter wereld is? Daarom worden onze producten alleen maar gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen, zodoende weten we in ieder geval zeker dat je alleen het beste krijgt.

Waarom abonneren?

Maandelijkse of twee maandelijkse bezorging

Altijd een bezorging over kunnen slaan

Ieder moment opzegbaar

Gratis verzending

SHOP

Of je kiest voor een abonnement of een reguliere bestelling wij zijn blij dat je voor onze producten kiest. Onthoud goed dat wij met de grootst mogelijk zorg het door ons gebruikte katoen voor jouw tampon hebben uitgezocht. Onze tampons zijn gegarandeerd biologisch en gecertificeerd via de Soil Association volgens de richtlijnen van de Global Organic Textille Standard (GOTS).